Forside Lidt om os Tæver Hanner
Nyhed Racestandarden Billede - galleri Link

 

Lidt om os og vores Kennel.

Kennel Morbergs er baseret på stue/kontor opdræt af DKK hvalpe, alle vores hunde og hvalpe er sammen med os......

Kennelen består af:

Susanne & Jørgen Sørensen. 

For øjeblikket har vi 10 Cavalier + lejlighedsvis hvalpe, vi har alle fire farver.

Hvordan vi bor og har hundene:

Vi bor på en nedlagt landbrugsejendom.

Vores hunde er overalt i stuehuset, det vil også sige, de er sammen med os, når vi er hjemme.

Vi gør meget ud af at behandle vores hunde som familie hunde, de må ligge i sofaen, ligge i arm på kontoret (en briks til afslapning) og være med over alt hvor vi er, de har ca. 1100 m2  have at tumle rundt i, når vi er hjemme.

Ved os kan du møde unge som gamle Cavalier, vi sætter pris på aldersfordelingen i flokken, så ung kan lære af gamle hunde, pt. er ældste hund 10 ½ år

Vi bruger meget tid på pelspleje og soignering af vores hunde, da det er vigtig for os, at hunde fremstår velplejet og passet.

Det er også vigtig for os, at vores hunde er sunde og raske, samt at deres anatomi og sundhed er i top, vores hunde skal fungere som gode, sunde og raske familie medlemmer.

Alle de hunde som bor ved os, har deltaget i et af DcH´s kursusforløb for begynder hunde og derefter er de med til ringtræning med henblik på udstilling.

Vi anbefaler alle vores hvalpekøber, at tage på et kursusforløb for hvalpe/begynderhunde, hvor man får sit, dæk og indkald på plads fra starten af.

Når vi har hvalpe, har vi dem inde på kontoret de først 2-3 uger, derefter bliver de flyttet ud under trappen midt i huset, hvor der er meget trafik omkring dem.

Når vi er hjemme, får hvalpene fra de er ca. 4 uger lov til at gå frit omkring både ude og inde sammen med os og de andre hunde, så de bliver socialiseret på mennesker, voksne hunde og husets forskellige lyde.

Vi socialisere vores hvalpe på forskellige lyde, mennesker og hunde, vi lader hvalpene opleve forskellige underlag, omgivelser og mange forskellige bide/tygge ting.

Alle er velkommen på besøg ved os, da det er vigtig for os, at vores hvalpe/hunde møder mange forskellige mennesker og derved bliver trykke ved store som små mennesker.

Når hvalpene er 7 uger bliver de alle chip-mærket og sundhedstjekket af dyrlægen, vores dyrlægen kommer på hjemmebesøg (2 gange om året), hvor dyrlægen samtidig tjekker alle de voksne hundene igennem og tjekker hvordan vores forhold er, i forhold til antal hunde.

Vi deltager på næsten alle udstillinger i Danmark og igennem avlen bestræber vi os på at lave racetypiske og sunde Cavalier..... 

De hunde vi bruger i avl, er alle udstillet, hjerteundersøgt, MRI skannet for syringomyli (SM), øjenlyste, DNA testet for EFS/CCS og partella tjekket

og vores hanner står til rådighed for godkendte tæver med stambog i DKK.

+

Vi har gennemgået DKK's opdrætteruddannelsen + hundeholder uddannelsen.

Send en e-mail til os eller ring

hvis I har lyst til at vide mere om racen, eller for at høre om vi har hvalpe!!

E-mail: kennel@morbergs.dk

SUSANNE & JØRGEN SØRENSEN

Ginnerupvej 7

7760 Hurup

TLF. 97959282

Vi bor mellem Thisted og Struer, lidt fra hovedvej 11.

 

Denne side i Webring for danske hundesider er ejet af >Susanne Sørensen.
[ Forrige 5 sider | Forrige | Næste | Næste 5 sider | Tilmeld side ]